Hjem > Produkter > Lamineringsmaskin

Lamineringsmaskin

NEW STAR er en profesjonell kinesisk lamineringsmaskinprodusenter og leverandør i over 12 år. Lamineringsmaskin skal belegge plastfilmen med lim, og kombinere den med trykksaken med papir som underlag, etter å ha blitt presset av en gummivalse og en varmevalse, for å danne et papir-plast integrert produkt. Den belagte trykksaken har en tynn og gjennomsiktig plastfilm på overflaten, som gjør overflaten jevnere og lysere, noe som ikke bare forbedrer glansen og fastheten til trykksaken, men forlenger også trykksakens levetid. Antifouling, slitestyrke, foldemotstand, kjemisk korrosjonsbestandighet og andre beskyttende effekter. Hvis en gjennomsiktig og lys film brukes til laminering, er den trykte grafikken og teksten til lamineringsproduktene mer levende i fargen og har en tredimensjonal følelse, noe som er spesielt egnet for pakking av grønn mat og andre varer, som kan vekke folks appetitt og forbrukslyst. Hvis en matt film brukes til laminering, vil lamineringsproduktet gi en edel og elegant følelse til forbrukerne. Derfor kan den emballerte trykksaken etter laminering forbedre kvaliteten og merverdien til varemballasje betydelig.


Som en av de største leverandørene av lamineringsmaskiner i Kina, er NEW STAR avhengig av mange års FoU og produksjonserfaring og introduksjonen av avansert utenlandsk teknologi for å løse problemer som dobbeltsidig laminering, krølling etter laminering, tynn papirlaminering, mørk papirlaminering. , stansing og preging etter laminering, støvfjerning og statisk elektrisitet og mange andre vanlige problemer i bransjen. Hovedproduktene er: automatisk lamineringsmaskin, pregelamineringsmaskin, halvautomatisk lamineringsmaskin, liten manuell lamineringsmaskin, vertikal tobruksmaskin, vannbasert lamineringsmaskin, papirlamineringsmaskin, etc. Alle typer modeller er tilgjengelige, velkommen å konsultere og kjøpe.


View as  
 
Manuell termisk lamineringsmaskin

Manuell termisk lamineringsmaskin

Den manuelle termiske lamineringsmaskinen er en pålitelig og kostnadseffektiv løsning for alle som trenger å laminere dokumenter, bilder eller andre materialer med jevne mellomrom. Med sin brukervennlige design, allsidige applikasjoner og rimelige priser, er den manuelle lamineringsmaskinen et ideelt valg for små til mellomstore bedrifter, skoler og hjemmekontorer.

Les merSend forespørsel
Manuell lamineringsmaskin

Manuell lamineringsmaskin

Den manuelle lamineringsmaskinen er en pålitelig og kostnadseffektiv løsning for laminering av dokumenter, bilder og andre materialer. Den er designet for små til mellomstore bedrifter, skoler og hjemmekontorer som trenger å laminere dokumenter med jevne mellomrom. Med sin kompakte design og brukervennlige funksjoner er den manuelle lamineringsmaskinen et ideelt valg for alle som trenger å beskytte og bevare viktige dokumenter.

Les merSend forespørsel
Halvautomatisk maskinlamineringsmaskin

Halvautomatisk maskinlamineringsmaskin

Vår halvautomatiske maskinlamineringsfunksjon er designet for høykvalitets laminering og forbelegging av ulike materialer som papir, papp og plastfilm. Denne maskinen kombinerer funksjonene pre-coating og laminering i en, noe som i stor grad forbedrer effektiviteten og reduserer arbeidskostnadene.

Les merSend forespørsel
Halvautomatisk lamineringsmaskin (med preging)

Halvautomatisk lamineringsmaskin (med preging)

Denne halvautomatiske lamineringsmaskinen (med preging) er egnet for laminering og preging av forskjellige trykte materialer som bokomslag, emballasjebokser, gratulasjonskort og mer. Det er mye brukt i trykkeri- og emballasjeindustrien, så vel som i kommersielle trykkerier og små bedrifter.

Les merSend forespørsel
Halvautomatisk Pre-coating Film Lamineringsmaskin

Halvautomatisk Pre-coating Film Lamineringsmaskin

Den halvautomatiske pre-coating film lamineringsmaskinen er en allsidig og pålitelig løsning for laminering av trykte materialer som papir, papp og plastfilmer. Denne maskinen er designet for å påføre en pre-coating limfilm på overflaten av materialet før den lamineres med toppfilmen. Forbeleggsfilmen sikrer at lamineringen er jevn, jevn og boblefri.

Les merSend forespørsel
Automatisk lamineringsmaskin (med preging)

Automatisk lamineringsmaskin (med preging)

Den automatiske lamineringsmaskinen (med preging) er et høyhastighets og effektivt utstyr designet for produksjon av laminerte materialer med pregede mønstre. Det er mye brukt i trykkeri- og emballasjeindustrien for laminering av papir, film og andre materialer. Denne maskinen er utstyrt med avansert teknologi og funksjoner som gjør den enkel å betjene, vedlikeholde og oppnå resultater av høy kvalitet.

Les merSend forespørsel
Automatisk forbelegg lamineringsmaskin med enkelt ansiktsfilm

Automatisk forbelegg lamineringsmaskin med enkelt ansiktsfilm

Den automatiske forhåndsbeleggende filmlamineringsmaskinen er en helautomatisk maskin designet for høyvolumslaminering av dokumenter, bilder og andre materialer. Den har en høyhastighets evne til å laminere opptil 60 ark per minutt og et automatisk matesystem som sikrer jevn og konsekvent mating av materialer.

Les merSend forespørsel
Automatisk Pre coating Film Lamineringsmaskin

Automatisk Pre coating Film Lamineringsmaskin

Den nyeste design- og driftsideen brukes i multifunksjonell automatisk pre-beleggfilmlamineringsmaskin av NEW STAR China-produsenten. Ring i dag for å diskutere dine tilpasningskrav. Klart du finner det best passende produktet her.

Les merSend forespørsel
Høy kvalitet Lamineringsmaskin laget i Kina kan kjøpes til en billig penge fra Feihua. Det er en profesjonell, hotselgende Lamineringsmaskin-produsent og -leverandør i Kina. Når du kjøper vår Lamineringsmaskin, garanterer vi det store antallet i rask levering. Dessuten har vi gitt kundene tilpasset service og tilbud. Så du kan engrossalg av holdbare Lamineringsmaskin på lager fra fabrikken vår med tillit.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept