Hjem > Produkter > Lamineringsmaskin

Lamineringsmaskin

NEW STAR er en profesjonell kinesisk lamineringsmaskinprodusenter og leverandør i over 12 år. Lamineringsmaskin skal belegge plastfilmen med lim, og kombinere den med trykksaken med papir som underlag, etter å ha blitt presset av en gummivalse og en varmevalse, for å danne et papir-plast integrert produkt. Den belagte trykksaken har en tynn og gjennomsiktig plastfilm på overflaten, som gjør overflaten jevnere og lysere, noe som ikke bare forbedrer glansen og fastheten til trykksaken, men forlenger også trykksakens levetid. Antifouling, slitestyrke, foldemotstand, kjemisk korrosjonsbestandighet og andre beskyttende effekter. Hvis en gjennomsiktig og lys film brukes til laminering, er den trykte grafikken og teksten til lamineringsproduktene mer levende i fargen og har en tredimensjonal følelse, noe som er spesielt egnet for pakking av grønn mat og andre varer, som kan vekke folks appetitt og forbrukslyst. Hvis en matt film brukes til laminering, vil lamineringsproduktet gi en edel og elegant følelse til forbrukerne. Derfor kan den emballerte trykksaken etter laminering forbedre kvaliteten og merverdien til varemballasje betydelig.


Som en av de største leverandørene av lamineringsmaskiner i Kina, er NEW STAR avhengig av mange års FoU og produksjonserfaring og introduksjonen av avansert utenlandsk teknologi for å løse problemer som dobbeltsidig laminering, krølling etter laminering, tynn papirlaminering, mørk papirlaminering. , stansing og preging etter laminering, støvfjerning og statisk elektrisitet og mange andre vanlige problemer i bransjen. Hovedproduktene er: automatisk lamineringsmaskin, pregelamineringsmaskin, halvautomatisk lamineringsmaskin, liten manuell lamineringsmaskin, vertikal tobruksmaskin, vannbasert lamineringsmaskin, papirlamineringsmaskin, etc. Alle typer modeller er tilgjengelige, velkommen å konsultere og kjøpe.


View as  
 
Automatisk vertikal lamineringsmaskin med kjedekniv

Automatisk vertikal lamineringsmaskin med kjedekniv

Leter du etter en pålitelig, effektiv og kostnadseffektiv måte å laminere dine vertikale vinduer på? NEW STAR Automatisk vertikal lamineringsmaskin med kjedekniv er et utmerket valg for enhver bedrift som trenger lamineringstjenester av høy kvalitet. Den er pålitelig, rimelig og gir perfekte resultater hver gang!

Les merSend forespørsel
Automatisk lamineringsmaskin med kjedekniv

Automatisk lamineringsmaskin med kjedekniv

Automatisk lamineringsmaskin med kjedekniv bruker kjedeknivskjæringsteknologi, som har høy hastighet, nøyaktig skjæring og ingen halefilm. Den utmerkede ytelsen til denne typen utstyr kan møte brukernes behov for effektiv produksjon og løse ulike vanskelige filmlamineringsproblemer. Det er det ideelle valget for kunder. NEW STAR ser frem til konsultasjonen din når som helst.

Les merSend forespørsel
Høy kvalitet Lamineringsmaskin laget i Kina kan kjøpes til en billig penge fra Feihua. Det er en profesjonell, hotselgende Lamineringsmaskin-produsent og -leverandør i Kina. Når du kjøper vår Lamineringsmaskin, garanterer vi det store antallet i rask levering. Dessuten har vi gitt kundene tilpasset service og tilbud. Så du kan engrossalg av holdbare Lamineringsmaskin på lager fra fabrikken vår med tillit.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept